• Sitelere Geri Dön: arsiv.sirince.net / www.sirince.net
  • Memur Tayyip Yıllık ızine Ayrılır

Haberler:

Siteye geri dönmek için tıklayınız: arsiv.sirince.net

Ana Menü

Memur Tayyip Yıllık ızine Ayrılır

Başlatan A.Onay, Mayıs 07, 2007, 11:59 ÖÖ

« önceki - sonraki »

A.Onay

Ve Atatürk posterinin karşısına geçip, "Atam, izindeyim,
    " der.

A.Onay

Sayın Dostlar;

Zırt pırt topik açmamak adına, burada ilginç bir tespitimi sizlerle paylaşmak istiyorum, ama ukalalık saymazsanız önce sizi de teste sokmak istiyorum. Lütfen şu cümledeki yanlışı bulabilir misiniz?

"Tecrübeli golcü Hakan şükür, öylesine formsuzdu ki, tam dört golü kaçırdı."

Yazılı ve görsel basında her gün işittiğiniz buna benzer cümlelerden bir tanesidir. Evet, sizce yanlış bunun neresinde?

uygarozan

"Türkçe Off"un yazarı sevgili Feyza Hepçilingirler'in kulakları çınlasın. Kitapta medya dahil dönemin yöneticilerinin Türkçe adına yaptıkları gaflar espirili bir şekilde anlatılmaktadır. Tavsiye ederim.

şu Hakan'a bak hele, "gol kaçırmış" öyle mi? :)

A.Onay

Sayın Uygar Ozan'ın da vurguladığı gibi gol kaçmaz, kaçsaydı ona gol değil, kaçan gol fırsatı denirdi. Top ağlarla kucaklaşmış ve gol olmuşsa, bu nasıl kaçabilir?

A.Onay

Yeni başlık açıp da topik kirliliğine yol açmak istemiyorum.

CHP BıRLEşMELı

Ama, Mhp ile; böylece tabanda bölünme olmaz, oy kaybı yaşanmaz.

A.Onay

Topik kirliliği yaratmamak adına burada yazmak istiyorum. Ankara'da meydana gelen bombalı eylemi yapanları nefretle kınıyorum. Bu, alçakca, aşağılık bir şeydir. Savunmasız, masum insanlara yapılan böyle saldırıları, emperyalizmin Ortadoğudaki eli israil'de dahi kınamış birisi olarak, insanlık dışı bu eylemi yapanları lanetliyorum. Bizim solumuz sol, sağımız sağ olmadığı için eylemimiz de adam gibi olmuyor. Her zaman kendi kendime sormuşumdur. Ulan madem bir halt yiyorsun, neden halk düşmanlarına değil de gariban halka zarar veriyorsun? Bir burjuvayla veya işbirlikçiyle değil de hep gariban halkla uğraşılmaz mı? Yıllardır buna isyan ederim. Yazıklar olsun! Bu çağda, böylesi barbar, böylesi vahşi bir eylemi yapanların dünya görüşlerini de çok merak ediyorum.