• Sitelere Geri Dön: arsiv.sirince.net / www.sirince.net
  • OY VERıLECEK PARTı!

Haberler:

Siteye geri dönmek için tıklayınız: arsiv.sirince.net

Ana Menü

OY VERıLECEK PARTı!

Başlatan A.Onay, Ksm 19, 2006, 08:46 ÖS

« önceki - sonraki »

A.Onay

Sizi bilemem, ama ben bir yıl sonra yapılacak seçimlerde oyumu şu özelliklere sahip bir siyasi parti liderine vermeyi düşünüyorum. Bir; göçmen bir babanın oğlu olduğu halde, seksen sekiz nesil öteden beri Türkoğlu Türk olan bendenizden daha Türk, ondan vazgeçtim, bir de Türkçü olan; iki; baklava çalan çocukların hapislerde süründüğü bir ülkede, sahibi olduğu banka ve şirketlerin içini boşaltarak milyar dolarları hortumladığı halde bir gün bile içeride yatmayan; üç; kardeşi ve babası yetkililerce aranan birisi eğer gerçek hayatta da varsa O, Türk siyasetinin aradığı taze kandır; hatta Türk solunun arayıp da bulamayacağı çaredir.

Ülkemizin kötü yönetildiğini, özellikle Amerika tarafından organize edildiği artık kuşku götürmeyen 12 Eylül'den sonra her geçen gün daha kötüye gittiğimizi iddia ederek bir sonuca varamazsınız. Çünkü doğruyu konuşmak için iki kişi gerekir: doğru konuşan ve doğru dinleyen. Yıllardır iliklerine kadar sömürüldüğünü, don-gömlek soyulduğunu fark edemeyen halkımıza, bunu en iyi anlatacak kişi O'dur. Çünkü geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının da garantisi olan bu muhterem, halkı öylesine kalbura çevirip, bir dilim ekmeğe muhtaç edecek ki, vatandaşlar, düzenin bozuk olduğunu ancak o zaman anlayarak, bir şeyler yapılması gerektiğimi düşünüp, arayışa geçmek zorunda kalacaklar.

Matematikte eksiyle eksinin çarpışması nasıl artı sonucunu veriyorsa, bozuk düzene, sistemi daha da bozacak birini getirmek şarttır. Göreceksiniz, halkımız kendisini sevdiklerini söyleyenlerin duygularının, babalarımızın da annelerimizi sevdiklerini söyleyip, sonunda çok kötü şeyler yapmalarına benzediğini onun sayesinde anlayabilir.

Oyumu gerçek yaşamda öyle biri varsa, onun partisine vereceğim; kendisini destekliyorum. Bu zamana kadar benim desteğimi alan kimsenin sırtının yere geldiğine şahit olmadım. Örneğin, yıllardır koca bulamayıp, herkesin evde kaldı, dediği, çok çirkin bir bayan, otobüste kendisine arkadan verdiğim desteğin üzerinden bir ay geçmeden çok zengin bir kısmet bulup, dünya evine girmiştir.

Yapmak için yıkmanın şart olduğuna inanan bir halkın anlayacağı dilden konuşmak gerekir. Yıllarca ülkemiz kötü yönetildi; bu siyasetçilerde iş yok, dediniz, ama sizi dinlediler mi? Kötünün de kötüsü bir lideri ve ekibini başa getirirsek, derdimizi anlatabiliriz.