• Sitelere Geri Dön: arsiv.sirince.net / www.sirince.net
  • kadın ve erkek

Haberler:

Siteye geri dönmek için tıklayınız: arsiv.sirince.net

Ana Menü

kadın ve erkek

Başlatan uygarozan, Mayıs 23, 2004, 01:04 ÖS

« önceki - sonraki »

uygarozan

ıki adam trafikteyken bir bakmışlar yanda bir kadın şöför tır tır tır gidiyor, arkasında da bir kamyonet..  kadın ne hızlanıyor ne de kenara çekilip yol veriyor, kamyonetin şöförü de saçını başını yolarak kornaya basıyor:
    "YÜRÜ BE YÜRÜÜÜÜ..  HAY şU KADIN MıLLETıNE EHLıYET VERENıN...
    "Direksiyonda onlari izleyen adam arkadaşına "bu adam aptal yaw" demiş...
    "Ben trafikte ne zaman böyle bir kadın görsem, ona el sallayıp gülümsüyorum"..  
    Arkadaşı şaşırmış "dalga geçiyorsun herhalde" demiş.
    "Hayır, çok ciddiyim" diye yanıtlamış adam.  
    "Bak bir düşün, hergün evle iş arası 48 mil gidiyorum, yani günde 96 mil.. bu 96 milin 16 milinde bütün otolar tampon tampona sıkışık vaziyette..  bu kuyruklar anayolda sekiz ayrı bölüme ayrılıyor, benim dahil olmadığım diğer yedi kuyruğu da hesaba katalım..  ben her kırk adımda bir araba geçsem 32 milin her kırk adımında yedi araba, o da eşittir az çok 982 araba...ayrıca kalan 80 milde 4000 araba, diğer anayollarla birlikte 36.000 araba eder.  ıstatistikler trafikteki şoförlerin yarısının kadın olduğunu söylüyor.  
    36.000 şoförden 18.000'i kadın..  her 28 kadından biri adet öncesi sendromu geçirdiğine göre, eder 642 kadın..  Cosmopolitan dergisinin araştırmasına göre bunların %70'inin aşk hayatında problem var, eder 449 kadın...bunlarda da sağlık enstitüsünün raporuna göre %22 oranında intihar yada adam öldürme eğilimi var, eder 98 kadın..bunların %34'ü erkekleri dünyanın en büyük sorunu olarak görüyorlar, eder 33 kadın...  bunların da %5'inin silah taşıdığı ve bu sayının gitgide arttığı tespit edildiğine göre demek oluyor ki: her gün trafikte karşıma çıkan kadınlardan en az biri berbat bir ilişki yaşıyor, erkekleri hayatın en büyük sorunu olarak görüyor, intihar ya da adam öldürmeye eğilimli, adet öncesi sendromunda ve de silahlı...
    Hangisi olduğunu bulmak ister miyim?  
    ASLA...!!!  Bayan şoförlere gülümseyin....
    --------------------------------------------------------------------------------

HıNT MıTOLOJıSıNE GÖRE KADININ YARADILIşI

Tanrı; yaprağın hafifliğini, ceylanın bakisini, güneş ışığının kıvancını, sisin gözyaşını aldı; nalın tadını, kaplanın yırtıcılığını, ateşin yakıcılığını, kışın soğukluğunu,
    saksağanın gevezeliğini, kumrunun sevgisini kattı.
    Bütün bunları karıştırdı, eritti ve "kadın" yarattı.
    Yarattığı kadını erkeğe armağan etti.

HıNT MıTOLOJıSıNE GÖRE ERKEğıN YARADILIşI

Tanrı; kaplumbağanın yavaşlığını, boğanın bakışını, fırtına bulutlarının kasvetini, tilkinin kurnazlığını, boranın dehşetini aldı; sülüğün yapışkanlığını,
    kedinin nankörlüğünü, hindinin kabarışını, gergedan derisinin sertliğini ona ekledi.
    Bunların üzerine ayının kabalığını, bukalemunun şıpsevdiliğini, sineğin vızıltısını kattı ve "erkek" yarattı.
    Yarattığı erkeği ıslah etsin diye kadına verdi.