• Sitelere Geri Dön: arsiv.sirince.net / www.sirince.net
  • Biraz gülümseyelim... - Sayfa 2

Haberler:

Siteye geri dönmek için tıklayınız: arsiv.sirince.net

Ana Menü

Biraz gülümseyelim...

Başlatan ozgulcan, Ağu 11, 2005, 12:10 ÖÖ

« önceki - sonraki »

sevgiemektir

MEşHUR OLACAK KIZIN ANNESı ıLE MEKTUPLAşMASI

KIZ : Anam, güzel anam, garip anam. Sarıkızı marıkızı heç sormuyom, zira zerre gadder umrumda değil. Sadede geliyom. Bu ıstanbul şehri çok büyükmüş. Bizim köyden yan yana 1 melyon tane koy, aha işte o gadder gocuman. Ben meyşur olmayı kafaya koydum anam. Filmde görmüştüm. ıstanbul seni yeneceem diyordu ya, bana beraberlik de yeter. Yani senin anlayacağın buraya puan veya puanlar almaya geldim anam.

ANNE : Ay gızım, bal gızım, eşek gızım... Sarıkızı sormuyon amma Sarıkız seni soruyo. Benden daha salak kızın nerde deyo... Gaçtın diye her Allahın gecesi bubandan sopa yiyom. Sırtım  nasır tuttu artıkın. Seni bi yakalarsam bak nasıl meyşur edecem. Ağabeylerin peşine düştü. Yakında seni bulur, öbür tarafa tez ulaştırırlar. Sen de gazetenin 3. sayfasına çıkıp meyşur olursun artık. Ağbingiller gelene gadder ıstanbul seni 3.sayfalık yapmazsa tabii!

KIZ : Anaaaaaa... Bababaaa... Burada bi dizi var şaşırınca böyle yapıyor başroldeki adam Yakında tanışmayı hayal ediyorum onunla. Hatta hepsiylen. Ana gız; sen alışıksındır dayağa. Ya da dur ben buradaki kadın porgramlarından birini yollayayım sana, koca dayağı yiyo diye tilivizyonlara çık, ana-kız meşur olalım.

ANNE : Yellozlar Kraliçesi, halası kılıklı kızım benim, sen şimdi meyşur olacam derken onun bunun lafinada kanarsin, o küçük cep telefonlarına dikkat et bari. Ağbilerin izini bulmuş, ıstanbula varmışlar. Dua ediyom sadece vursunlar, cesedin güzel olsun. Çocuklar seni hırslarından parça pinçik doğrayayım derken terleyip Boğaz esintisiyle hasta olmasalar bari.

KIZ : Anaların en vicdansızı, teneşirlere gelesicesi... Abim olacak o davardan haber alabiliyon mu? Alaman, zira bir tanesi anası yaşında bir kadınla yaşamaya başladı. Arada görüşüyoruz. Öbürünün de sinir geçti, baya bi yumuşadı. Hatta fazla yumuşadı. Geçen birlikte pembe bluz almaya çıktık. Yanlış anlama ha, bana değil ona. Bir dekolte giyiniyor ki sorma. Ben o kadar giyemem valla. Tutturdu ameliyat olucam kesin dönüş yapıcam diye. Bırak diyorum vur beni dön memlekete diyorum, 'Ay beni gan tutar gııız' diyor. Yakında iki kızınız oluyor bilesiniz.

ANNE : Ailenin kanayan yaraları... Kansızlar sizi! Abilerini de ayarttın sonunda haa! Hakkımı helal edersem şerrrefsizim... Babanın da selamı var! Benim öyle bir kızım yok diyo... Hasadı kaldırayım bizzat kendi ellerimle boğucam üçünü de diyo...

KIZ : Ahh anam benim saf anam... Sana ne zamandır yazamadım. Beni merak etmezsin biliyom da babamı merak etmişindir herhalde. Hali vakti yerinde. Gençleşti de. Genç kadın adamı gençleştirir derlerdi de inanmazdım. Kuman diye söylemiyorum, güzel kız. Sen ne bakarsın babamın öyle atıp tuttuğuna. Asıcam, kesicem diye yemiş seni. Hasadın parasını burada öyle bir yedi ki aklın durur. Bir akşamda dolaştı bütün meyhanelerini, gece kulüplerini ıstanbulun. Sonra bir askerlik arkadaşını buldu. Kalan parasıyla birlikte iş kurdular. Simit sarayı açtılar. Paraya para demiyor artık babam bilesin. Ana be, unutmadan bi şey diycem. Bu mektup olayı sıktı be... Bir cep telefon al da SMSleşelim. Ya da bir bilgisayar al MSNden yazışalım. Böyle çok banal...

ANNE : Oyyy anam oyyy... Meğer yıllarca koynumda bir değil dört yılan beslemişim oyyy! Hepiniz hayın çıktınız. Tez zamanda ıstanbula gelip alayınızı yere sermezsem bana da Zarife demesinler!

KIZ : ıstanbula gelme kararına pek sevindik ana. Bir sen eksiktin zaten burada. Gelmeden önce bana haber ver de abimin Refo adıyla sahne aldığı gece kulübünden yer ayırtayım. Hep beraber felekten bir gece çalalım. Bu arada büyük abim o kadından ayrıldı. Anam gelsin de televizyondaki gelin-damat-kaynana yarışmalarına katılalım diyor. Bence de iyi fikir. Sen 10 tane kaynana Semrayı cebinden çıkarırsın. şöhret olmak senin de hakkın. Hasretle bekliyoruz anam. Öptük çok. Bye

yigit_iptal

ışSıZ ıMAM OLUNCA ışsiz bir genç çaresiz kalınca gider bir köye imam olur. Anlaşir köylülerla başlar işe bir gün müftü köyleri imamları denetlemeye çıkar.Bu imamın çaliştığı camiye gittiğinde imam o esnada namaz kıldırmak üzeredir. Cemahat hazır müftüde imamın yanında durur namaza imam başlar niyet etmeye Ardahan'dan geldim Van'a bu köy yüzelli hana her hanadan bir dana yarısı müftü beğe yarısı bana der yan gözle müftü beğe bakar kıldır der müftü beğ imanm allahüekber der.

Redwine

[size=9:89626abd51]CENAZE ARABASI şÖFÖRÜ BıR KIZA SESLENMış
    -''şııııııışT KIZ GELSENE ARABAYLA   GEZELıM.'
     KIZDA:
    -'HADı ORDAN BE !!!! ' DEYNCE ADAM :
    -'SEN NE DıYON BE MıLLET BU ARABAYA BıNMEK ıÇıN
    ÖLÜYO ÖLÜYOOOOOO :))[/size:89626abd51]

ONURCA

Erzurum Belediyesinin kuruluş yıllarında fahri olarak her işe koşuşturan Cafer Ağa'nın bu gayretkeşliğini ödüllendirmek için Ankara'ya gidecek heyete onu da yazmışlar.
    Cafer Ağa bu haberden çok memnun olmuş. Öyle ya ekabir-i memleketten olmasa heyete adını yazarlar mı?
    Cafer Ağa o akşam eve hergünkünden farklı bir havayla gelince hanımı merak edip sormuş:
    -Cefer, o gözel sufatın niye ele töhmüş, mosolun asmışsan, bişeye mi sinirlendin?
    -Ben sinirlenmim kim sinirlensin! Bıhdım usandım. Sohahlar mi temizlenecah, gel Cefer Ağa, çölpühler mi payhlanacah, gel Cefer Ağa. şindi de Engere'de hökümatın işi bozulmuş, gel Cefer Ağa!

ONURCA

Erzurum'lu bir hanım telaşla koşarak belediye otobüsünü durdurmaya uğraşıyor. Halk ıslıklıyor. şoför acı bir frenle duruyor.
    Kadın:
    -Gardaş bu otubus ılice'ye gidir mi?
    şoförün canı burnunda, araba dolu, zor durmuş, kızgınlıkla
    -Heyir baci, getmez!
    Kadın:
    -Vış! eleyse niye durdun!

sevgiemektir

eyle seveh eyle
    sevehki gara sevda olah
    araplara benziyah.gapgaracı olah
    gara aşk neyse yaşıyah
    kediyi.gudiyi sne diye sevhem