• Sitelere Geri Dön: arsiv.sirince.net / www.sirince.net
  • Kitap Önerileri - Sayfa 2

Haberler:

Siteye geri dönmek için tıklayınız: arsiv.sirince.net

Ana Menü

Kitap Önerileri

Başlatan mamalak, Ağu 06, 2005, 01:42 ÖÖ

« önceki - sonraki »

turna_i

ATES GECITLERI

tavsiye edecegim bu roman, 300  ispartalinin pers imparatorluguna karsi tum gucleriyle, canla basla ve cok yureklice ulkelerini savunmalarini anlatiyor.300 yurekli ispartalinin  binlerce kisilik pers askerine karsi efsanevi direnisi. Bu kitap insanlara hakli mucadalesinde  ne kadar guclu olabileceklerini cok güzel göstermis bana kalirsa.Okumanizi tavsiye ederim filmi de cikti ama kitaplarin yerini tutmaz filmler bilirsiniz.

sirince

Yaşar Kemal

ınce Memed

Bence okunmadan tat alınmaz :)))

cennet

Oya Baydar'ın "kayıp söz" romanı yeni çıktı. şiddetin boyutunu çok güzel anlatmış...

uygarozan

"ATEş GEÇıTLERI"... Biz filmini tesadüfen izledik. Filmin adı 300.
    Kitabın tadı başkadır evet ama filmini de biz çok beğendik. Tavsiye ederiz.

ozgurkiz

tavsiye uzerine aldigim bir kitabi bende sizlere tavsiye ederim
    1- alamut kalesi
    2- alamut kalesine donus
    kitabin ilk ciltini coktan okumustum fakat iki cilt oldugun ogrenince onuda okudum gercekten kutuphenenizde olmasi gereken bir seri olarak dusunuyorum
    ''allah sevdigi kullarini evde birakirmis''

sevgiyle kalinnn

cennet

Atina Devlet'ine meydan okuyan,ölüme gülümseyerek giden, şüphe ve sorgunun büyük ustasının kitabı...SOKRATES  Severek, ilgiyle okuyacağınız bir kitap...

ran

KADIN VE SOSYALIZIM
    agust bebel

cennet

Ezoterik- Batıni Doktrinler Tarihi
    Yahudilikten, Hrıstiyanlık ve ıslam'a uzanan Masonluk, Ezoterizm ve Batınilik üzerine bir araştırma kitabı...

cennet

Soren Kierkegaard
    Ölümcül hastalık umutsuzluk.  Varoluşçuluğun babası Kierkegaard'a göre umutsuzluk evrenseldir. Okuyunca göreceksiniz umutsuzluğun ne olduğunu...

abecedef

[/b][color=blue:c52f9b76de][/color:c52f9b76de]
    merhaba...dünya klasiklerini ve dünya devrimlerinden kesitler içeren kitapları elbet okumalıyız ama ben aynı zamanda anadolu edebiyatına da önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum.ılk aklıma gelenler Fakir Baykurt, Erol Toy, Yaşar Kemal, Orhan Kemal, Kemal Tahir, Sabahattin Ali, Nazım Hikmet, Enver Gökçe, Adnan Yücel, Ahmed Arif...Bu ve benzeri yazarlarımızın eserleri buram buram Anadolu kokar....

ozgurkiz

yeni bir ktap tavsiyesi yapicam :)

sumerlerin kurnaz tanrisi ENKI--->Samuel Noah Kramer,
     guven --->>> vedat turkali